در طراحی و پیاده سازی کلان‌پروژه‌های بین المللی که با صرف هزینه‌های بسیار بالا اجرا می‌شوند و ارائه‌دهنده سرویس‌های مهم، حساس یا حیاتی بوده و دارای تجهیزات و اطلاعات قیمتی هستند، ایمن‌سازی در برابر خطر زلزله و همچنین مقاوم‌سازی در برابر اثرات لرزش در حین کارکرد، جزو اصول اساسی طراحی این پروژه‌هاست.

برخی از این پروژه‌ها که ضرورت دارد موضوع مقاوم‌سازی در برابر زلزله و لرزش به صورت ویژه در طراحی و ساخت آن‌ها لحاظ شود عبارتند از در طراحی و ساخت مراکزداده، مراکز پردازش فوق سریع، مراکز مخابراتی، مراکز دیسپاچینگ، مراکز ذخیره‌سازی اطلاعات، مراکز حساس یا حیاتی، آزمایشگاه‌ها، شتاب‌دهنده ها، هواپیماهای جنگنده، کشتی‌ها، قطارهای پرسرعت و … .

آیا از اهمیت و ضرورت مقاوم سازی مراکز داده در برابر لرزش و زلزله مطلع هستید؟

راهکارهای ایمن‌سازی مراکزداده در برابر لرزش و زلزله

بمنظور ارائه راهکار کلی و جامع لرزه گیری تجهیزات در یک مرکزداده اعم از رک(سرور، استوریج و …)، اتاقک، نردبان کابل، کولر، چیلر، تابلوهای برق، یو پی اس، ژنراتور و … استفاده از بازه کامل و متنوعی از تجهیزات لرزه گیری شامل لرزه گیرها، میراگرها، ایزولاتورها و … مورد نیاز است.
بر اساس الزامات استانداردهای BICSI 002-2019 و TIA942-B-2017 مقاوم سازی تجهیزات مراکزداده در برابر لرزش و زلزله در هر سه محور X,Y و Z ضمن انجام تست و اخذ تائید تحت رویه استاندارد GR-63 Telcordia ضرورت دارد.